Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen “Bizim Gök Kubbemiz” projesi kapsamında İstanbul’dan Batman’a gelen öğrenciler, İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer ile bir araya geldi. Ziyarete öğrencilerin öğretmenleri ve okul idarecileri de eşlik etti.
Öğrencilerle Eğitim ve Kültür Üzerine Sohbet
Ziyarette öğrencilerle sohbet eden İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, projenin eğitimsel ve kültürel katkıları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ciğer, İstanbul’dan gelen öğrenci kafilesini Batman’da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Program kapsamında kafile başkanlarına ve ilçe millî eğitim müdürlerine Batman’ın simgeleri arasında yer alan atbaşı maketleri hediye edildi. Misafir öğrenci ve öğretmenlere de ziyaretin anısına çeşitli hediyeler verildi.
Program Hatıra Fotoğrafıyla Sona Erdi
Öğrencilerin Batman ziyareti kapsamında gerçekleştirilen buluşma, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
“Bizim Gök Kubbemiz” projesi çerçevesinde düzenlenen ziyaret, farklı şehirlerden gelen öğrencilerin bir araya gelmesine ve şehirler arasındaki kültürel etkileşime yönelik etkinlikler arasında yer aldı.




