Şırnak merkezde 19 Ağustos 2026 Çarşamba günü yapılacak bakım ve saha çalışmaları nedeniyle farklı bölgelerde planlı elektrik kesintileri uygulanacak.
İlk kesinti 09.00-17.30 saatleri arasında Geçitboyu, Araköy, Dağkonak ve Hatipler bölgelerinde yaşanacak. Kesintinin, Ara Köy’de OG elektrik şebekesinde beton direk dikimi çalışması nedeniyle yapılacağı bildirildi.
13.00-16.00 saatleri arasında ise Hatipler, Dağkonak, Yeşilyurt, İsmet Paşa, Geçitboyu, Yayla, Aydınlar, Şafak, Şehrinuh, Özveren, Yoğurtçular, Gündoğdu, Gözlüce, Başkaya, Araköy, Damlaca, Dicle ve Güneyçam bölgelerinde elektrik kesintisi uygulanacak. Bu kesintinin, okuma ve OSOS kontrolü çalışmaları kapsamında gerçekleştirileceği belirtildi.
Aynı gün 13.00-17.00 saatleri arasında KızılSu, Koçbeyi ve Çanaklı bölgelerinde de elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintinin, KızılSu Köktek-KızılSu-Çanaklı çıkışında bulunan trafo balkonunda gerçekleştirilecek çalışma nedeniyle yapılacağı açıklandı.




