Batman Petrolspor Teknik Direktörü Selçuk Şahin, Bodrum FK karşısında alınan 4-0’lık mağlubiyetin ardından karşılaşmayı değerlendirdi. Şahin, rakibin bulduğu fırsatları gole çevirdiğini, Petrolspor’un ise yakaladığı önemli pozisyonları değerlendiremediğini belirtti.
“Ağır Bir Yenilgi Aldık”
Bodrum FK’yı tebrik eden Şahin, karşılaşmada ortaya çıkan skorun kendileri açısından ağır olduğunu ifade etti.
Şahin, “Bodrumspor’u kutluyorum. Geldikleri hemen hemen her pozisyonu gole çevirdiler. 5 şuttan 4 gol yedik. Biz de inanılmaz goller kaçırdık. Bu bir bahane değil tabii ama bu kadar gol kaçırıp her gelenin gol olduğu bir senaryo ne kadar denk gelir bilmiyorum. Sonuç olarak ağır bir yenilgi aldık. Bu bize yakışmayan bir mağlubiyet oldu.” dedi.
“Büyük Takım Refleksi Göstermeliyiz”
Petrolspor’un hedefleri doğrultusunda bu tür ağır mağlubiyetlerin tekrarlanmaması gerektiğini vurgulayan Şahin, takımın bundan sonraki süreçte reaksiyon göstermesi gerektiğini söyledi.
Şahin, “Büyük takım olmak istiyorsak, büyük takım refleksi vermek istiyorsak böyle mağlubiyetler yaşamamamız gerekiyor. Tabi ki kaybedeceğiz. 2-1, 3-2, 1-0... Bunlar futbolun doğasında var. Ama eğer yukarılarda olmak istiyorsak böyle ağır mağlubiyetler olmamalı.” ifadelerini kullandı.
“Şu An Düştük, Yerdeyiz Ama Kalkacağız”
Sonuca rağmen futbolcularının mücadele ve isteğinden memnun olduğunu dile getiren deneyimli teknik adam, takımın bu mağlubiyeti geride bırakacağı mesajını verdi.
Şahin, “Oyuncularımın mücadelesinden, isteğinden memnunum. Sadece çok basit hatalar yaptık ve inanılmaz goller kaçırdık. Şu an düştük, yerdeyiz ama kalkacağız. Bunu oyuncularım yapacaklar. Tekrar ayağa kalkacağız ve tekrar bir refleks göstereceğiz.” dedi.
“Bu Maçı Telafi Edecek Önemli Bir Maç Var”
Önlerinde önemli bir karşılaşma bulunduğuna dikkat çeken Şahin, Bodrum FK yenilgisini telafi etmek için hafta boyunca çalışacaklarını belirterek sözlerini şöyle tamamladı:
“Bu maçı telafi edecek çok önemli bir maç var önümüzde. Onu kazanmak için bu hafta her şeyi yapacağız.”



