Batman Belediyesi, kentin yeni yerleşim alanlarında ulaşım ve altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü (BASKİ) ekipleri tarafından Korik Mahallesi’nde yeni açılan yolun devamında kanalizasyon altyapı çalışması yapıldı.

250 METRELİK KANALİZASYON HATTI DÖŞENDİ
Çalışma kapsamında bölgenin kanalizasyon altyapısının güçlendirilmesi amacıyla 250 metre uzunluğunda ve 300 milimetre çapında koruge boru döşendi.
Gerçekleştirilen çalışmayla birlikte yeni ulaşım güzergâhı boyunca oluşması beklenen yerleşim alanlarının kanalizasyon altyapısı ihtiyacının karşılanmasına yönelik önemli bir adım atıldı.

YENİ YERLEŞİM ALANLARINA ALTYAPI DESTEĞİ
Batman Belediyesi, kentin büyüyen ve yeni yapılaşmaların oluştuğu bölgelerinde altyapı ihtiyaçlarının önceden planlandığını belirtti.
Yeni yolların açılmasıyla ortaya çıkan kanalizasyon ve diğer altyapı ihtiyaçlarının eş zamanlı olarak karşılanmasıyla, gelişen yerleşim alanlarına yönelik altyapı çalışmalarının sürdürüldüğü ifade edildi.
BASKİ ekiplerinin, kent genelinde yeni yerleşim alanlarının kanalizasyon ve içme suyu altyapı ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarını programlı şekilde sürdüreceği bildirildi.





