Yığınak, Buğdayhüyük, Kasımkuyu, Doyumlu, Bahçeli, Gazibey, Yemişli, Millisaray, Estağfurullah, Düğer ve Apaydın bölgelerinde 09.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak. Kesintinin, Estağfurullah Mahallesi'nde 3. seviye bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 63TR-10988 CBS numaralı trafonun enerjisinin kesilmesi nedeniyle uygulanacağı bildirildi.

Kılçık, Yukarık koşma, Tatburcu, Ergünk öy, Pirhalil, Ortaören, Çiftekemer, Arpalı, Örcünlü ve Tunalı bölgelerinde de 09.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintinin, Tatburcu ENH hattında 3. seviye bakım ve onarım çalışması nedeniyle gerçekleştirileceği belirtildi.

Batıkent Mahallesi'nde 09.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Kesintinin, TR320 tesisinde yapılacak müteahhit çalışması nedeniyle gerçekleştirileceği kaydedildi.

Mehmetçik Mahallesi'nde de 09.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak. Çalışmanın, 63TR-25532 numaralı yeni tesis edilen AG hat bağlantısının yapılabilmesi amacıyla gerçekleştirileceği bildirildi.

Şırnak’ta bugün 5 bölgede planlı elektrik kesintisi yaşanacak
Şırnak’ta bugün 5 bölgede planlı elektrik kesintisi yaşanacak
İçeriği Görüntüle

Kızlar, Maşuk, Günüışık, Yaylacık ve Bölücek bölgelerinde ise 10.00-18.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintinin, Kızlar Mahallesi'nde hat altına direk dikilmesi çalışması nedeniyle uygulanacağı belirtildi.

Batıkent, Seyrantepe ve Maşuk bölgelerinde 13.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak. Kesintinin, Seyrantepe Mahallesi Yükseliş DM trafo binasında gerçekleştirilecek SCADA PTP testi nedeniyle uygulanacağı ifade edildi.

Muhabir: HABER MERKEZİ