Pakistan İçişleri Bakanı Muhsin Nakvi, Malezya İçişleri Bakanı Saifuddin Nasution bin İsmail ile görüşmesinde, iki ülke arasında güvenlik, terörle mücadele ve istihbarat paylaşımı gibi konularda işbirliğini artırma konusunda mutabık kaldıklarını belirtti.

Tunus'ta göçmenleri taşıyan tekne battı: Ölü sayısı 11'e yükseldi
Tunus'ta göçmenleri taşıyan tekne battı: Ölü sayısı 11'e yükseldi
İçeriği Görüntüle

Pakistan'ın resmi haber ajansı Associated Press of Pakistan'a (APP) göre Nakvi, ülkesini ziyaret eden Saifuddin ile başkent İslamabad'da bir araya geldi.

Bakanlar, ikili ilişkileri ve iç güvenlik konusunda işbirliğini artırma konularını ele aldı.

Terörle mücadele ve uyuşturucu kaçakçılığı konusunda istihbarat paylaşımının, güvenlik sorunlarıyla mücadelede önemli rol oynayacağını ifade eden bakanlar, iki ülkenin polis akademileri arasındaki işbirliğini derinleştirme konusunda anlaştı.

Nakvi ve Saifuddin, bakanlıkları arasında ortak çalışma grubu kurulması ve sahil güvenlik gibi güvenlik alanlarında işbirliği yapılması konularında anlaşmaya vardı. (İLKHA)

Kaynak: İLKHA