Li Refeha başûrê Xezzeyê, di encama gulebarana rejîma îşxalker de jineke Filistînî şehîd bû û gelek kesên din jî birîndar bûn, hat hînbûn ku rewşa hinek birîndaran giran e.

Li gorî çavkaniyên Filistînî, hêzên îşxalker li herêma Mawasih a Refahê li konên koçberan gule reşandine. Di êrîşê de jineke ciwan hat şehîdkirin û gelek kesên din jî birîndar bûn.

Bi awayekî din, balafirên îşxalker wesayîtek li herêma El-Beydar a li başûrê rojavayê bajarê Xezzeyê bombebaran kirin. Raportên destpêkê nîşan didin ku gelek kes birîndar bûne. (ÎLKHA)

Refah’ın güneyinde mülteci kamplarının bulunduğu bölgeye düzenlenen saldırıda Filistinli bir kadın hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı. Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu bildirildi.

Otobûsa ku sefera Dîyarbekir-Stenbolê dikir şewitî: 2 mirî, 8 birîndar
Otobûsa ku sefera Dîyarbekir-Stenbolê dikir şewitî: 2 mirî, 8 birîndar
İçeriği Görüntüle

Filistin kaynaklarına göre, işgal güçleri Refah’ın Mevasih bölgesinde yerinden edilmiş Filistinlilerin kaldığı çadırları hedef alarak ateş açtı. Saldırıda genç bir kadın hayatını kaybederken, çok sayıda kişi de yaralandı.

Öte yandan işgal güçlerine ait savaş uçaklarının, Gazze kentinin güneybatısındaki El-Beydar bölgesinde bir aracı bombaladığı bildirildi. İlk belirlemelere göre saldırıda çok sayıda kişi yaralandı.

Muhabir: HABER MERKEZİ