Beşiri Kaymakamı Mustafa Arslanşahin, vatandaşlarla doğrudan temas kurmak, çalışmaları yerinde incelemek ve talepleri birinci ağızdan dinlemek amacıyla düzenlediği köy ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaret programı dâhilinde Tepecik, Yakacık, Yazıhan, Kumgeçit ve İkiyaka köyleri ziyaret edildi.

Mardin'de aşiret istişare çalıştayı 12 maddelik bildirgeyle sona erdi
Mardin'de aşiret istişare çalıştayı 12 maddelik bildirgeyle sona erdi
İçeriği Görüntüle

Beşiri Kaymakamı Mustafa Arslanşahin'den Köylere Çıkarma (1)

Sorunlar Yerinde Tespit Edildi

Köy ziyaretlerinde muhtarlar ve köylülerle bir araya gelen Kaymakam Arslanşahin; yerleşim yerlerinin genel durumu, devam eden kamu hizmetleri ve köylerin acil ihtiyaçları hakkında detaylı bilgiler aldı. Hemşehrilerinin çayını içip taleplerini tek tek dinleyen Arslanşahin, iletilen sorunların çözümü için gerekli talimatları verdi.

Devletin imkânlarını vatandaşların ayağına götürmeyi hedeflediklerini belirten Kaymakam Arslanşahin, yerinde tespit ve istişare anlayışıyla yürütülen bu ziyaretlerin aralıksız süreceğini ifade etti. Köy sakinleri de ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Arslanşahin’e teşekkür etti.

Kaynak: MUHARREM KAYIK