0

 

                HDP yine kendine yakışanı yaptı. Yine halktan kopuk olduğunu ve emperyalizmin Kürtler üzerindeki İslamsızlaştırma politikalarının baş aktörü olduğunu ilan etti.

                Ne acıdır ki, kendine Müslüman diyen ve sakal bırakıp geleneksel anlamda çarşaf giyen insanlarımızın bir kısmı hala İslam düşmanlığı sırıtan bu partiye rahatlıkla oy verebilmektedir. Demokrasi, özgürlük, eşitlik, kadın hakları isimleri altında evinin, namusunun, iffetinin ve çocuklarının bekçisi olan bayanları önce örtüsünden arındırdılar, onu namahremlerin önünde açılıp saçılmasını teşvik ettiler, bir kısmını güya halkların mücadelesi uğruna dağlara çıkarttılar. Üniversitelerde edep ve hayâ dışı arkadaşlık ilişkileriyle hayâ damarını patlattılar.

                Bütün bunlar yetmedi herhalde, şimdi de kendileri gibi giyinmeyen, çarşaflarıyla onların sahnelemek istedikleri oyunu bozan Müslüman bayanların çarşafına dil uzatıp alaya almaya başladılar. Bilmediler, bilemediler en büyük özgürlük Allah’a teslim olmaktır, düşünemediler, akletmediler, heyhat ki genelde İslam kadınlarını özelde Müslüman Kürt kadınlarını kendileri gibi ateşe atmak için çırpındılar.

                Boşuna çırpınmayın zillet Müslümanlardan uzak olduğu gibi, sizler de Allah’ın izniyle İslam’ın şiarlarıyla alay etmenin cezasını hem bu dünyada hem de ahirette zilletle ödeyeceksiniz. Onlar siyon liderlerinin dediklerini yapmak için yarışmaktadırlar. Onlar kendilerine biçilen rolleri en iyi şekilde oynamaktadırlar. Bölgede İslamı ve Müslümanları hatırlatan ne varsa hepsini ortadan kaldırmak istemektedirler. Artık bunu gizleme gereği bile duymamaktadırlar. Bunun adı tuğyanlıktır, firavunlaşmaktır, tağutlaşmaktır ve dahi Allah’a ve Müminlere savaş açmaktır.

                Ancak onların bu çaresizliklerini dışa vurumu olan bu eylemleri anlamak mümkün. Çünkü her ne yaptılarsa Müslümanları dinlerinden uzaklaştırıp kendilerine kul köle yapamadılar. Onların kadınları kimsenin namusu olmadığı yönündeki çağrıların aksine Müslümanlar halk namusuna , şerefine ve haysiyetine daha çok sahip çıkmaya başladı. Kara çarşaflar onların korkulu rüyası haline gelmeye başladı. Kendileri ışıktan rahatsız olan yarasalar olduklarından Müslüman bayanların izzet, şeref ve vakar timsali onlara ikiyüzlülüklerini hatırlattı, devrim uğruna deviremedikleri tesettürü de halkın gözünde küçük düşürmeye çalıştılar.

 

                Ey yarasalar, unutmayın İslam nurdur. Bu nurdan sadece kalbi mühürlenen münafık, kafir ve müşrikler rahatsız olur. Ey İslam düşmanlarının arkasında saf bağlayan Müslüman Kürt halkı. Daha ne zamana kadar İslam düşmanlarının oyununa geleceksin. Ne zamana kadar mukaddesatınla, örtünle, namazınla, orucunlar alay eden zalimlere destek olacaksın. Artık uyanma vaktidir, ölüm her an gelip çatabilir ve biz dünyada kiminle isek ahirette de onunla hasrolunacağız.

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *