0

 

     Dün Gülistan caddesinde Mustazaflar Cemiyeti kadın kolları tarafından Hdpliler tarafından İslam’a yapılan ahlaksız saldırı kitlesel basın açıklamasıyla lanetlendi. Çoğunluğu çarşaflılardan oluşan yüzlerce bayan Hdplilerin Silopi, Van, Mazıdağı’nda çarşafa, İslami tesettüre yaptıkları alçaklığın karşısında olduklarını, canları pahasına dahi olsa İslamın şiarlarını koruyacaklarını belirttiler.

       Hdplilerin bu alçakça saldırısına her nedense Mustazaflar cemiyeti – Hüda Par çevresi dışında ciddi bir tepki gelmedi. İslam’a, Müslüman bayanlara yapılan bu alçakça saldırıya neden tepki gösterilmediğini anlamak çok güç doğrusu.

      Hatırlarsanız daha önce de Van’da tesettürlü bayanlara saldırı yapılmıştı ama her nedense buna da kimse ses çıkarmamıştı. Batıda Ak Partili bir bayana yapıldığı iddia edilen bir saldırı günlerce medyada konu olmuştu. Cumhurbaşkanı, başbakan, bakanlar başta olmak üzere tüm hükümet bu olaya sert tepki göstermiş bunun akabinde stklar da bu olayı kınadıklarını belirten açıklamalar yapmışlardı.

    Delillendirilemeyen İstanbul’daki başörtülü bayana saldırıya oranla Van’daki vahşi saldırının çok daha büyük ve kamera görüntüleriyle sabit olmasına rağmen her nedense kimse umursamadı. Chp yönetiminin çarşaflı bir bayana rozet takması ve akabinde bazı Chpli bayanlardan çarşaflı birine tepki gösterilmesi olayı da günlerce gündemden düşmedi. Akp kendine siyasi rakip gördüğü Chp’den oy koparabilmek adına bu konuyu medya organlarında günlerce işledi. Hükümetten nemalanan yazar, çizer taifesi günlerce bu olayı yazıp çizdi; ama Silopi’de Van’da, Mazıdağı’da çarşaflı bayanlara aşağılık hakaretler edilirken ne tuhaftır ki kimseden ses çıkmadı.

    Abdullah Öcalan’ın cezaevindeki odası biraz daraltıldı diye, bazı haklardan birkaç gün mahrum bırakıldı diye Bdp/Pkkliler ülkenin birçok yerinde günlerce eylemler düzenlemişlerdi. Cezaevlerindeki Bdp/Pkkli tutuklular açlık grevine girmiş bazıları can vermişti. Hatta liderlerine yapılan uygulamaları protesto etmek için bazıları kendini diri diri yakmıştı. Batıl ideolojileri için bunca bedel ödeyen Bdp/Pkkli Müslüman Kürt halkına sormak lazım liderlerinin kitaplarında, açıklamalarında haşa Allah’a, peygamber efendimiz(sav)’e, Kuran- ı Kerim’e, kutsallara onca hakaretine neden kimse tepki göstermedi. Hdplilerin aileyi, namusu, örtüyü hedef alan açıklamalarına, saldırılarına neden kimse tepki göstermedi. Yoksa onlar da önderleri, vekilleriyle aynı görüşü mü savunuyorlar.

     Ey Akpliler! Çözüm süreci var diye Hdp/Pkk’nin tüm katliamlarına, vahşi saldırılarına, ahlaksızlıklarına göz mü yumacaksınız?

    Ey İslami Medya! Akpli kuruluşlardan gelen reklam payınız azalmasın, ihaleler elinizden alınmasın diye mazlumların çığlıklarını ne zamana kadar duymazdan geleceksiniz, ne zamana kadar zalimlerin zulmüne susacaksınız?

 

   Ey Hdp/Pkk’ye gönül vermiş Müslümanlar! Partinizdekilerin, örgütünüzdekilerin İslama, mukaddesata, cana, mala, namusa saldırılarına daha ne zamana kadar tepkisiz kalacaksınız. Partisel çıkarları ne zamana kadar İslami prensiplerin önüne koyacaksınız?

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *