image

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İl Teşkilatı, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. AbdüsselamUluçam’ı makamında ziyaret etti.

 

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İl Teşkilatı, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. AbdüsselamUluçam’ı makamında ziyaret etti. HÜDA PAR İl Başkanı M. Emin Doğru, Kurucu İl Başkanı Dr. Aydın Gök, İl Başkan Yardımcısı M. Salih Altuğ, İl İdare Kurul Üyesi Ahmet Aslangray’ın da aralarında bulunduğu heyet’in ziyareti, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.Ziyarette Batman’ın sorun ve sıkıntılarının yanı sıra Batman Üniversitesindeki gelişmeler konuşuldu.

 

GÜZEL YARINLAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette, İnsanların ortak faydası için çalışılırsa güzel yarınlara kavuşulacağını söyleyen İl Başkanı M. Emin Doğru; “Bütün ümmetin sorunlarını kendine dert edinenlerin olması önceliğimizdir. Ümmet olarak bir vücudun azalarıyız. Bizlere düşen elimizden ne geliyorsa o nispette gayret sarf etmeliyiz. İnsanların ortak faydası için çalışılırsa güzel yarınlara kavuşuruz.” dedi.

 

HALKA HİZMET İÇİN YOLA KOYULDUK

Tabela partisi olmadıklarını söyleyen Kurucu İl Başkanı Dr. Aydın Gök ise, halka hizmet etmek için bu yola koyulduklarını söyledi. Hizmet açısından Batmanın halinin içler acısı olduğunu söyleyen Aydın;  “Batman’ın hali içler acısı, çamur deryasına dönmüş. Batman yıllar önceki haline dönmüş durumda. Batıdaki belediyelerin hizmetlerini görünce halkımıza ve kendimize acıyoruz doğrusu. Büyük şehir olması durumunda durumun daha vahim olması endişesindeyiz.” Dedi.

ÇÖZÜM SÜRECİNDE SADECE HDP’NİN MUHATAP ALINMASI CİNAYET

Batman Üniversitesindeyeni açılan ‘İslami İlimler Fakültesi’nin Batman Üniversitesine ve halka hayırlı olmasını dileyen Gök, çözüm sürecine de değindi. Çözüm süreci içerisinde inançlı kesimlerin olması gerektiğini söyleyen Aydın; “Barış süreci ve çözüm süreci var, ikisi ayrı durumda. Çözüm sürecinde sadece HDP’nin muhatap alınması cinayet olur.” Dedi.

 

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam yapılan nezaket ziyareti nedeni ile memnuniyetini dile getirerek; “Rabbim yar ve yardımcınız olsun” ifadelerini kullandı. İlhan Yıldız

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *