image

Ayakçılar çarşısında her gece buluşup uyuşturucu kullanan serserilerin etraftaki esnafın tezgahlarını kırıp dökmesi esnafı canından bezdirdi.

 Ayakçılar çarşısı esnafının başı serserilerle dertte. Önceki gün gece saatlerinde Çarşı Mahallesinde bulunan Ayakçılar Çarşısı sokağında uyuşturucu bağımlıları bir araya gelip tezgâhları dağıttı. Serserilerin her gece bunu yaptığını belirten esnaf, serserilerin meskeni haline gelen sokakta her gece bir araya gelen esrarkeşlerin sokakta bulunan esnafın tezgâhlarını kırıp dağıtması sonucu canlarından bezdiklerini söylediler. Olayın yaşandığı yerin polis merkezine yakın olması ve polisin bu zanlılar ile ilgili herhangi bir işlem ve gözaltı yapmaması esnafın daha da üzülmesine neden oluyor.

Ayakçılar çarşısı esnafı,”Bu olaylar nerdeyse her gün biz tezgâhlarımızı kapattıktan sonra meydana gelmektedir. Her işe gelişimizde ya bira ve içki şişeleri ile ya da kırılan ve dökülen tezgâhların camları ile karşı karşıya kalıyoruz, buna bir an önce hemen yanımızda bulunan polisin müdahale etmesini istiyoruz.” dedi. Mehmet Emin Uras

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *