image

Umut Kervanı Yardım Platformu Üyesi olan Batman umut-der gıda bankası Kasım ayında 132 muhtaç ve fakir aile Nakdi, Gıda ve Giyim yardımında bulundu.

Her Zaman olduğu  gibi hayırseverlerin yardımlarını muhtaç ve fakirlere ulaştıran,aynı zamanda Batmanın gururu haline gelen Umut-der Gıda Bankası yapmış olduğu yardım çalışmalarını kurban bayramından sonra hızlandırdı. Umut-Der kasım ayı içerisinde 132 muhtaç aileye merhem oldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Umut-der Gıda Bankası Genel Sekreteri M.Nurullah GÜNAYDIN" Kasım ayını geride bırakırken Fakir ve muhtaçların bir nebze de olsa yüzlerini sevdirdiğimizden dolayı ALLAH'a hamd olsun. Kurban bayramından sonra çıkan olaylardan dolayı yardım ulaştırmadıklarımıza ulaşmaya devam ediyoruz. Fakir ve muhtaçların umudu olmaya devam edeceğiz." dedi.

 

 Günaydın, “Bir hayırseverin düzenli bir şekilde Suriyeli Ailelere verilmek üzere derneğimize bağışlanan Nakdi yardımı da Suriyeli kardeşlerimize ulaştırdık. Umut-der Olarak 6 aylık yardım kampanyamız devam ediyor. Bu konuda ister Nakdi ister Ayni olsun yardım etmek isteyen hayırseverler yardımlarını ulaştırabilirler. Gerekli Batmandaki fakir ve muhtaçlar olsun gerekse Suriye’den gelen mültecilere olsun derneğimiz  elinden geleni yapmaktadır.” İfadelerini kullandı.

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *