image

 

Batman Üniversitesinde bulunan öğrenci kuruluşlarından İdeal gençlik Topluluğu, Âlimler Ve Medreseler Birliği(İTTİHAD) Başkanı Molla Enver Kılıçaslan’ı ziyaret etti.

Öğrenci topluluğunun ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Kılıçarslan, öğrenci sorunlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kılıçarslan, ahir zamanda iman sahibi olmanın, imanı korumanın elde kor bir ateş olduğunu belirten hadise atıfta bulunarak gençliğin ahlaki yozlaşmaya karşı Allah’la irtibatını sağlam tutması gerektiğini söyledi. Kılıçarslan, “ Kişi sevdiğiyle beraberdir hadisini biliyorsunuz. Dostlarımız Allah, Resulullah ve inanan müminler olmalı. Çünkü izzet ve kurtuluş onlarladır. Mutluluk ve saadet onlarladır.” Dedi.

ŞER GÜÇLER GENÇLİĞİ BOZMAK İÇİN ADETTA TEYAKKUZA GEÇMİŞ

Kılıçarslan, şer güçlerin gençliği saptırmak için adeta teyakkuzda olduklarını belirterek, “ Müslümanlara tahammülü olmayan şer güçler düşmanlıklarını açıkça izhar ediyor. İçki, kumar, zina gibi sapkınlıklarla gençliği yoldan çıkarmaya çalışıyorlar. Bu kötülüklere giden her türlü yolu açık bırakıyorlar. Bunlara karşı dikkatli olmalıyız.” İfadelerini kullandı.

Yaptıkları ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren İdeal Gençlik Topluluğu Başkanı Servet Çetiz ise, “ Batman Üniversitesinde okuyan öğrenciler olarak değerli âlimlerin nasihatlerine çok ihtiyacımız var. İdeal bir gençliğin nasıl olması gerektiği konusunda görüşlerini bizimle paylaştıkları için değerli hocamıza teşekkür ederiz.” Dedi. Vedat Aydın

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *