image

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Gercüş 5. Olağan Kongresine katıldı. Burada partililere hitap eden Milletvekili Özdemir, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi halinde başarısızlığın mümkün olmadığını kaydetti. AK Parti’nin son 12 yıldaki başarının temelinde birlik ve beraberliğin olduğunun altını çizen Özdemir, bu birlik ve beraberliği koruyarak 2015 seçimlerinde de başarıya hep birlikte yapılacak çalışmalarla ulaşılacağını bildirdi.

Özdemir, birlik ve dirlik içerisinde AK Parti’yi Gercüş’te de başarıya ulaştıracaklarını söyledi. Gerçekleştirilen kongrede tek liste halinde gidilen seçimde delegelerin oyunu alarak ilçe başkanlığına Ali Öner tekrar seçildi.

YILLAR SONRA HİZMETLERİMİZ ANLAŞILACAK

Gercüş’teki kongrenin ardından bu kez seçim heyecanı Hasankeyf’te yaşandı. Mevcut ilçe başkanı M. Şirin Bıçakçı’nın tekrar başkanlığa seçildiği kongrede konuşan Özdemir, AK Parti döneminde yapılan hizmetlere değinerek, yapılan hizmetlerin öneminin geçmiş yılları göz önünde tutarak anlaşılabileceğini kaydetti. 12 yılda yapılan hizmetlerin Türkiye’ye çağ atlattığını dile getiren Özdemir,  “Bizim davamız Allah rızasını kazanmaktır” dedi.  Davut Başaran

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *