image

 

 Yol yapım çalışması nedeniyle tek yönden verilen  yolun  birleştiği noktada, Batman istikametinden gelen 47 AY 064 plakalı  aracın bayan  sürücüsü Güneş Tok (30)  ani yaptığı fren  sonucunda direksiyon hakimiyetini kaybedere 70 metre sürüklendikten sona,  yol kenarında bariyerlerin olmamasından dolayı 4 metre yükseklikten istinat duvarından uçarak yere çakıldı.Can pazarına dönüşen kazada, yoldan geçenler araçta bulunan 3’ü  çocuk 7 yaralının  yardımına koştu. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. 

MAHALLELİ MATEME BÜRÜNDÜ

 Kazada, araçta bulunan  yaralılardan Münevver Camcı (50),  olay yerinde 112 acil sağlık ekiplerinin bütün uğraş ve çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Güneş Tok -30), Nurgül Tok (4), Yusuf Tok (2), Dilan Camcı (13), Hasan Camcı (59), Zilan Camcı (11) Bismil Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalelerinden sonra ambulanslarla Diyarbakır’daki çeşitli hastanelere sevk edildi.

 Camcı ailesinin oturduğu Belde Mahallesi 3224 sokaktaki vatandaşlar kaza haberiyle adeta yıkıldılar. Camcı ailesiyle kapı komşu olan Mukaddes Aydın, gözyaşları içinde, “ Münevver abla herkesin çok sevdiği bir insandı. Daha genç sayılabilecek bir yaşta ölmesi hepimizi mateme soktu. Bu kesinlikle bir kaza değil, bir cinayet. Yol yapıyorlar, ama hiçbir tedbir almıyorlar. Suçlular cezalandırılmalı.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

Kazada ölen Münevver Camcı, Bismil’in Çöltepe Köyünde toprağa verilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Vedat Aydın

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *