image

2014 yılı 4. dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Azmi ÇELİK başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda yapıldı.Toplantıya; Vali ÇELİK’in yanı sıra Belediye Başkanı Sabri ÖZDEMİR, Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket AKSOY, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları ve yatırımcı kuruluşların yöneticileri katıldı.

300 ADET PROJE VAR

Toplantının açış konuşmasını yapan Vali ÇELİK,  “İlimizde 16 kuruluşa ait 300 adet proje bulunmaktadır. Bu projelerin toplam maliyeti 2 milyar 782 milyon 489 bin TL’dir. İlimizde 16 yatırımcı kuruluşun yürüttüğü toplam 300 adet projeden, 99’’u bitirilirken, 140 proje ile ilgili çalışmalar devam ediyor. 37 projenin ise ihale aşamasında, 24 proje ile ilgili olarak da fizibilite çalışmaları devam etmektedir.”dedi.

DSİ VE KARAYOLLARI AKSAKLIKLARI GİDERMELİ

 

Vali ÇELİK, ilimizde önemli yatırımları bulunan DSİ ve Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafında yürütülen projelerde yaşanan aksaklıklara değinerek, Yeni Hasankeyf’in şehir içi yollarının yeniden yapılmasını ve karayollarına ait şehir içi yollarının şehrin imajına uygun peyzaj çalışması konusunda gerekli düzenlemelerin yapılmasını istedi.

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *