image

Hepimizin gazetesi ve gayet de güzel. İçerik doyurucu ama daha da doyurucu olabilir. Özellikle ilim-irfan sayfası İslami değerleri yansıttığı ve okuyucuların bilgi darağacını zenginleştirdiği için beğeniyle okuduğum bir sayfa. Yedinci sayfanız da yaralı bilgiler içeriyor. Kısacası gazetenizi İslami bir gazete olduğu için sürekli okuyor ve beğeniyoruz. Bunun devamını her zaman istiyoruz. Şu an gayet güzel devam ediyor. Allah yardımcınız olsun.

İslam Başaran

İslami bir çizgide yayın yapıyorsunuz. Allah’ın rızasını her şeyden üstün tutuyorsunuz. Hiç kimsenin kınamasına veya övgüsüne aldırmadan doğruları yazıyorsunuz. Çizginizi tebrik ediyorum. Milleti aydınlattığınız için, objektif davrandığınız için kutluyorum sizi. İnşallah öyle devam edersiniz, faydalı olursunuz, haberleri böyle millete net ulaştırırsınız. Eğip bükmeden, kişisel çıkarlarınıza göre saptırmadan… Bu konuda başarılarınızın devamını diliyorum. İnşallah daha iyi olacak.

Sıddık Çiftçi

Yapmış olduğunuz hayırlı bir çalışmadır.  Allah’ın rızasını, mazlum Kürt halkının yararını gözeten bir çalışma… Batman’daki yerel gazeteler içinde çizgi olarak, içerik olarak farklı bir gazete sizinki. Dini ve ahlaki değerleri önemseyen, ön planda tutan,  bir okul görevi gören bir gazete… Batman basınına gazeteniz farklı bir renk katmıştır. Tanıdığımız esnaf arkadaşlara gazetenizi tavsiye ediyoruz.

Nazmi Ortaç

Rehber gazetesinden memnunuz. Olayları çarpıtmadan ve objektif olarak ne varsa onu veriyor. Hak neyse manşetine onu taşıyor. Gazetenizin en çok 2. Sayfasını ve köşe yazılarını okuyorum. Rehber Gazetesi’ni ilk çıktığı günden beri takip ediyor ve herkese de tavsiye ediyorum.

                                                                                                                                                             Adnan Çetiz

Gazetenizi beğeniyle okuyoruz. Tam bir yerel gazetedir. Allah emeği geçenlerden razı olsun. İnşaallah biz okuyucular ve gazete çalışanları el ele vererek gazetemizi yarınlara daha güçlü bir şekilde taşıyacağız. Tüm kardeşlerden, okuyucularımızdan sesimiz olan Batman Rehber’e sahip çıkmalarını istiyorum.

Sıddık Özdemir

 Gazetenin bütün olaylara objektif yaklaştığını ve aydınlatıcı olduğunu düşünüyorum. Tam bir yerel gazete… Hakkın hatırını her şeyden üstün tutan, dürüst yayıncılık ilkesine bağlı bir gazete… Daha geniş kitlelere ulaşmasını temenni ediyorum.

Hasan yılmaz

 

 Gazeteniz çok güzel. Batmanda olan olayları itibar ederek gazetenizden okuyoruz. Çünkü sizin yalan söylemeyeceğinizi, taraflı yayın yapmayacağınızı biliyoruz. Kimseye yaranma gibi bir derdiniz yok. Hatta saldırı ve iftiralara uğrama bahasına, abone kaybetme pahasına doğru bildiğinizi söylemekten çekinmiyorsunuz. Kısacası gazeteniz çok güzel ve devamını bekliyoruz.

Abdulgafur Söğüt

 Gazetenizi her gün ilgiyle bekliyorum. Sadece haber için değil. Köşe yazarlarınızı ve kültürel sayfalarınızı okumak için. Biliyorsunuz kitap okumuyoruz. Gazetenizdeki kültürel yazılar bu boşluğu az da olsa dolduruyor. Ben abonelere Batman Rehber gazetesini evlerine götürmelerini, eş ve çocuklarına da okutmalarını tavsiye ediyorum. Çünkü bu gazete gerçekten bir okul görevi görüyor.

Ali Demir

Beğeniyle okuyorum. Güzel bir gazete… İnşallah uzun bir ömrü olur. Uzun soluklu olar. Batman’ın böyle bir gazeteye ihtiyacı var.

 

Lokman Şenses

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *