image

DOĞRUYA DOĞRU, YALNIŞA YANLIŞ DEDİK

Gazetemizin 1 yaşına basması münasebetiyle açıklamalarda bulunan Editörümüz Sadullah Aydın,“Batman Rehber Gazetesi olarak geride bıraktığımız bir yıl süresince, ilkelerimize bağlı kalarak yayın hayatına başladığımızda söylediklerimizin hepsini eksiksiz yapmaya çalıştık. Hiçbir zaman yanlışa göz kapamadık. Yanlış kimden gelirse gelsin dile getirmekten çekinmedik; yazdık, eleştirdik. Hakkı savunan ve hakikatleri haykıran bir gazete olduk. Doğruları tüm çıplaklığıyla gündeme getirdiğimiz için kimileri rahatsız oldu yayın politikamızdan. Ancak vereceğimiz bedelleri de göze alarak, dürüst yayın politikamızdan hiçbir zaman taviz vermedik; hakkı ve hakikatleri haykırmaya devam ettik.” İfadelerini kullandı.

HER KESİMDEN GAZETEMİZE TEBRİK MESAJLARI

Batman Valisi Azmi Çelik, Ak Parti Milletvekili Ziver Özdemir, Hüda Par İl Başkanı M. Emin Doğru, Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet FIRAT, MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir, Batman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Abdüsselam ULUÇAM, Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü ve birçok kurum yöneticisi, STK mensubu gazetemizin 1. Yıldönümü münasebetiyle tebrik mesajı gönderdiler.

ASİL BİR DURUŞ SERGİLEDİNİZ

HÜDA PAR İl Başkanı M. Emin Doğru, hür düşünce üzerinde tehdit olarak duran unsurların hâkim olduğu bir ortamda adil, ilkeli, dürüst tavır ortaya koymanın zor olduğunu belirterek, “Özellikle basın ve medya kuruluşlarının bu ortamlarda ilkeli ve objektif gazetecilik yapmaları, hür düşünme, hür yazma cesaret ve erdemliliğini ortaya koyabilmeleri çok daha zor olmaktadır.Takip edebildiğimiz kadarıyla gazeteniz bu asil duruşu sergilemiş, kısa süreli yayın geçmişinde takdir ve teşekkürü hak etmiştir.” İfadelerini kullandı.

GAZETENİZ YEREL BASINA GÜÇ KATTI

Batman Rehber’in yerel basına güç kattığını söyleyen Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ise, “Önümüzdeki yıllar içinde objektif haber anlayışından ödün vermeden Batman’a ve yerel basınına önemli katkılar sunacağınızdan şüphem yoktur.” Dedi.

HABERCİLİK ANLAYIŞINIZ HAKTAN YANA

MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir de Batman Rehber’in Haktan yana taraf olan kaliteli habercilik anlayışı içinde bölge haberciliğine Güzel katkılar sağladığını söyledi.

 

HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *