image

 

 

Batman Sosyal Rehabilitasyon Merkezi arkasında yapımı devam eden ve bin 472 emeklinin yıllarca kurdukları ev hayalini gerçekleştirecek TOKİ konutlarının yapımı büyük oranla bitmiş durumda.

 

Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen ve dernek yönetimi, bin 472 üye için yapımı devam eden TOKİ konutlarını ziyaret ederek burada incelemelerde bulundu. Yapımı tamamlanan örnek daireleri gezen Ekmen ve dernek yönetimi, konutların son durumu hakkında inşaat şefinden bilgi aldı. TOKİ konutlarının kaba inşaatının yüzde 75’nin bittiğini belirten Ekmen, emeklileri ev sahibi yapmanın verdiği mutluluğu yaşadıklarını söyledi.

 BİN 472 EMEKLİ EV SAHİBİ OLACAK

Kendilerine üye olan bin 472 üyeyi ev sahibi yapmak için gece gündüz durmadan çalıştıklarını ifade eden Ekmen, “Emeklilerimizin çoğu ev sahibi değillerdi. Bu yüzden emeklilerimizin ev sahibi olmaları için girişimlerde bulunduk ve TOKİ ile anlaştık. TOKİ son hızıyla konutları yapmaya devam ediyor. Konutların tamamı şuanda yüzde 75 bitmiş durumda. İnşallah en kısa sürede emeklilerimiz ev sahibi olacaklar. İnşallah emeklilerimiz verilen süreden daha erken evlerine taşınmış olacaklar. Emeklilerimiz yıllarca hayal ettikleri evlere kavuşacaklar. Bize katkı sunan ve ev sahibi yapmada emeği geçen bütün yetkililere şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi. İlkha

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *