image

 

AK Parti’nin ziyaretinde konuşan HÜDA PAR İl Başkanı Doğru, 236 Balyoz sanığı için dijital verilerin delil olamayacağı gerekçesiyle tamamının beraat ettirildiğini belirterek, kumpaslarla mağdur edilen İslami kesimler başta olmak üzere tüm kesimlerin mağduriyetlerinin giderilmesi gerektiğini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar ve yönetimi Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İl Başkanlığı’na “İade-i Ziyaret”te bulundu.

AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar ve yönetim kurulu üyelerini HÜDA PAR İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve İl yönetimi karşıladı.

Uçar, kongrelerinden sonra kendilerini tebrik ziyaretine gelen HÜDA PAR İl Başkanı Doğru ve yönetimine “İade-i Ziyaret”te bulunmak için geldiklerini söyledi.

Batman ve bölgenin sorunlarının konuşulduğu ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette söz alan Doğru, AK Parti’nin ziyaretinden memnuniyetini dile getirdi.

Korku psikolojisiyle seçimi lehlerine çevirmek isteyenler var

Seçimlerle ilgili konuşan Doğru, seçim sürecinin huzur ve güven içerisinde geçmesini temenni ettiklerini belirterek, “Ancak halka korku psikolojisi vererek algı oluşturmak suretiyle seçimi kendi lehlerine çevirmeye çalışanlar var. Biz seçimin huzur ve güven içerisinde geçmesini istiyoruz. Seçmenin tercihinin sandığa yansıması bizim önceliğimizdir.” dedi.

6-7 Ekim olayları ve paralel yapı’dan en çok HÜDA PAR camiasının zarar gördüğünü belirten Doğru, “Bu olaylarda HÜDA PAR ve diğer İslami çevrelere saldırılar oldu. İslami düşüncelerinden dolayı binlerce kişi yıllardır cezaevlerinde mağdur ediliyor. 236 Balyoz sanığı için dijital verilerin delil olamayacağı belirtilerek tamamı beraat ettirildi. Aynı şekilde kumpaslarla mağdur edilen İslami kesimler başta olmak üzere tüm kesimlerin ve özellikle şuan cezaevinde olanların mağduriyetlerinin giderilmesi gerekir.” şeklinde konuştu.

Paralel yapı devlet içinde çöreklenmiş

Ziyaret sırasında söz alan Uçar, paralel yapının devlet içinde çöreklendiğini ve 6-7 Ekim olayları ve sonrasında yaşananlarının ortada olduğunu belirterek, “Yapılacak yasal düzenlemelerle ancak bu yapıyla mücadele edilebilir. Bölgemizde olan hukuksuzlar ve olaylar ancak bu şekilde önlenebilir” dedi.

Doğru’nun TPIC işçilerinin sorunlarının gündeme getirmesi üzerine Uçar, TPIC işçilerinin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ve bu konuda girişimlerinin devam ettiğini söyledi. Vedat Aydın

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *