image

 

Batman Bölge Müdürlüğünde incelemelerde bulunmak üzere Batman’a gelen Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Besim ŞİŞMAN Vali Azmi ÇELİK’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Genel Müdür ŞİŞMAN’a; TPAO Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat ALTIPARMAK,  TPAO Genel Müdür Yardımcısı Ahmet ADANIR ve Batman TPAO Bölge Müdürü Gökhan AKIN eşlik etti.

Kabullerinden dolayı Vali ÇELİK’e teşekkür eden TPAO Genel Müdürü ŞİŞMAN, TPAO’nun Batman’da yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Makamında TPAO heyetiyle bir süre sohbet eden Vali ÇELİK, TPAO’nun ilimiz ekonomisi açısında çok önemli bir kuruluş olduğunu belirtti.

BİR ZİYARET DE AFAD PERSONELİNDEN

AFAD il Müdürü Fevzi BAKIR ve kurum personeli  “Sivil Savunma Günü” ve “Deprem Haftası” nedeniyle Vali Azmi ÇELİK’i makamında ziyaret ettiler.

Kabullerinden dolayı Vali ÇELİK’e teşekkür eden İl Afet ve Acil Durum Müdürü BAKIR ve beraberindekiler Deprem haftası kapsamında düzenleyecekleri etkinlikler hakkında bilgi verdiler.Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında Deprem Haftası’nın kutlandığını belirten Vali ÇELİK, hafta boyunca yapılacak etkinliklerin önemli olduğunu,   deprem konusunda toplumun daha fazla bilinçlenmesi gerektiğini belirtti. Şeyhmus Toprak

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *