image

 

  Hüda Par İl teşkilatı,  merkez ve ilçelerde yapacağı kongre takvimini açıkladı. Ekim ayı içerisinde yapılacak kongrelerde merkez ilçe teşkilatının kongresi ise 25 Ekim Cumartesi günü.                          

HALKIMIZIN KARŞISINA DAHA GÜÇLÜ ÇIKACAĞIZ

Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan Hüda Par Batman İl Başkanı M. Emin Doğru, “  Aralık 2012 tarihinde resmi kuruluşunu tamamlayıp Dürüst Siyaset Gerçek Adalet şiarıyla siyasete başlayan Hür Dava Partisi çok kısa zamanda birçok ilimizde teşkilatlarını kurup 1. Olağan Genel Kongresini  gerçekleştirip genel seçimlere katılarak büyük başarılara imza atmış bulunmaktadır. Halkın değerlerini siyasete taşıyarak kirli siyaset algısını zihinlerden çıkarmaya gayret eden partimizde il ve ilçe kongre süreci başlamış bulunmaktadır. Bu süreci en güzel şekilde geçirip halkın karşısına daha güçlü bir şekilde çıkacağına olan inancımız tamdır.” Dedi.

     MERKEZ İLÇE KONGRESİ 25 EKİM CUMARTESİ    

Kongre tarihleriyle ilgili bilgilendirmede bulunan Doğru, “Bu bağlamda Genel idare kurulumuzun almış olduğu karar gereği ilçe idare kurullarımızın 1. olağan kongreleri 1-30 Ekim tarihleri arasında yapılacaktır. Buna bağlı olarak Batman ilimizin Merkez İlçe, Beşiri, Gercüş, Kozluk ve Sason ilçelerimizde yapılacak kongrelerin tarihleri şu şekildedir:  Sason İlçe Kongremiz; 17 Ekim Cuma günü,  Kozluk İlçe Kongremiz; 18 Ekim Cumartesi günü, Beşiri İlçe Kongremiz;19 Ekim Pazar günü,  Gercüş İlçe Kongremiz; 19 Ekim Pazar günü ve Merkez İlçe Kongremiz; 25 Ekim Cumartesi  günü yapılacaktır.” İfadelerini kullandı. İlhan Yıldız

 

                                                                                                                                       

 

                                                                                                                                        

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *