image

 

HÜDA PAR’a “Tebrik Ziyareti”nde bulunan MÜSİAD Batman Şubesi Başkanı Suad Özdemir, HÜDA PAR denilince akla İslami kimliğin geldiğini belirterek, bu anlamda HÜDA PAR’ın büyük sorumluluk taşıdığını ve halkın beklentisinin büyük olduğunu söyledi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD Batman Şubesi, önceki hafta sonu yapılan HÜDA PAR İl kongresinde il başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Emin Doğru ve yönetimine “Tebrik Ziyareti” gerçekleştirdi.

MÜSİAD Batman Şubesi Başkanı Suad Özdemir ve yönetim kurulu üyelerini HÜDA PAR İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve İl yönetimi karşıladı.

MÜSİAD Batman Şubesi Başkanı Özdemir, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İl Başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Emin Doğru ve yönetimini tebrik ederek, görevlerinde başarılar ve muvaffakiyetler diledi.

HÜDA PAR’A ÇOK İŞ DÜŞÜYOR

Batman ve bölgenin sorunlarının konuşulduğu ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette söz alan Özdemir, Hüda Par’ın İslami kimlikli olmasından dolayı İslami yaşam ve İslamın tanıtılması konusunda üzerine sorumluluk düştüğünü belirterek, “HÜDA PAR denilince akla İslami kimlik geliyor. Bu açıdan bakıldığında HÜDA Par’a çok iş düşüyor. Temsil ve hitap ettiği kitle açısından da bakıldığında HÜDA PAR büyük sorumluluk taşıyor. Yükünüz ağır, halkın beklentisi büyüktür” dedi.

MÜSİAD olarak siyasi amaçları olmadığını ve ticari bir kuruluş olduklarını belirterek, “Biz MÜSİAD olarak toplumdaki sorunlara eğilmeye çalışıyoruz. Elimizden geldiğince herkesle diyalog içerisindeyiz. HÜDA PAR ve diğer parti ve STK’larla güzel bir diyalog ortamı içerisindeyiz. 6-7 Ekim olaylarında HÜDA Par’ın saldırıya uğramasına rağmen sağduyulu davrandığını gördük ve bunun devam etmesini istiyoruz. Bölgede çatışma olmasını isteyen güçler var. Buna zemin hazırlayanlara alet olmamak lazım” şeklinde konuştu.

SAĞDUYULU OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

Daha sonra söz alan Doğru, yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getirerek; Özdemir ve MÜSİAD heyetine teşekkür etti.

Doğru, Özdemir’in görüşlerine katıldıklarını belirterek, “Sağduyulu davranmaya devam edeceğiz. Hüda Par olarak biz hiçbir zaman saldıran taraf olmadık. Saldırıya uğramamıza rağmen sağduyulu davrandık. Bizleri tanımayan veya yanlış tanıyan çevrelerin 6-7 Ekim olaylarında HÜDA Par’ı tanıma imkanı buldular. Ve bu olaylar geçmişe de ışık tuttu” dedi.

Doğru devamla, kendileri için STK’ların önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, “STK’lar tarafsız hareket etmeleri gerekir. STK’ların bu bölgede gerçek anlamda görevlerini yerine getirmeleri halinde birçok sorunun aşılmasında etkili olacaklardır” dedi.

 

Ziyaret karşılıklı iyi temenniler ve Birlik Vakfı Başkanı Özdemir, Doğru’ya MÜSİAD’ı tanıtan kitap seti hediye etmesiyle son buldu. Vedat Aydın

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *