image

Erbakan Vakfı tarafından Batman’da “Kudüs Ve Erbakan” konulu konferans düzenlendi.

Alyans Düğün Salonunda düzenlenen konferans dün saat:13.00’te başladı. Konferansa Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat ve parti yönetiminin yanı sıra sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Hür Dava Partisi (Hüda Par) İl Başkanı M. Emin Doğru, Eski İl Başkanı Dr. Aydın Gök ve parti yönetiminden M. Salih Altuğ katıldı. Konferansa Milli Görüş lideri merhum Necmeddin Erbakan’ın oğlu ve Erbakan Vakfı Mütevelli Başkanı Fatih Erbakan ile Kudüs’ten bir heyet katıldı.

Salonun dolduğu Konferansta bir konuşma yapan Erbakan Vakfı Mütevelli Başkanı Fatih Erbakan, babası merhum Erbakan hocanın 80-90’ lı yıllardaki konuşmalarının birer birer ortaya çıktığını ifade ederek, “İnşallah yeni dönemde Milli Görüş ikinci kırk yılında Erbakan Hocamızın bayrağını devralan Milli Görüş liderleri sayesinde söyledikleri ve henüz gerçekleşmeyenler gerçekleşecektir.” İfadelerini kullandı. “Türkiye’yi, İslam âlemini yönetecek liderler istiyoruz.”diyen Erbakan, “Erbakan Hoca’nın yolunun takipçileri olarak Mısır’da, Suriye’de kurmuş olduğu İslam birliği gücüyle oradaki zülmü fiilen ortadan kaldıran iktidar istiyoruz.” dedi.

Bayanların da yoğun ilgi gösterdiği konferans sırasında sık sık tekbir getirilip, Erbakan mecliste sloganları atıldı. (Vedat Aydın)

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *